Privatnost podataka

 • Izjava o odgovornosti

  Informacije na ovoj stranici objavljene su u dobroj namjeri, te smo, u mjeri koja je bila moguća, provjerili njihovu autentičnost i vjerodostojnost. No, unatoč tome, ne možemo jamčiti za točnost i ispravnost informacija, te se odričemo odgovornosti u slučaju nastanka materijalne ili druge štete od prikazivanja i korištenja istih. To se posebno, ali ne isključivo, odnosi na: tekstove i slike primljene od trećih osoba i čitatelja, sadržaj postan na forumu od članova foruma, linkove na druge web stranice, fontove, dokumente i ostali download sadržaj.

  Pravila o privatnosti

  Jamčimo da se osobni podaci prikupljeni na stranici Trgovina Računala neće prikazati ili ustupati trećim osobama, osim uz pristanak korisnika ili po sudskoj odluci.

  Stranica Trgovina Računala koristi za oglašavanje treće strane za posluživanje oglasa kada posjetite našu web stranicu. Te tvrtke mogu koristiti podatke (koji ne uključuju Vaše ime, adresu, adresu e-pošte ili telefonski broj) o Vašim posjetima ovoj i drugim web lokacijama kako bi ponudili oglase o proizvodima i uslugama koje Vas po vašim interesima zanimaju.

  * Google, kao dobavljač treće strane, koristi kolačiće za posluživanje oglasa na ovoj web lokaciji.

  * Pomoću kolačića DART Google poslužuje oglase korisnicima temeljem njihovih posjeta našoj web lokaciji i drugim web lokacijama na internetu.

  * Korisnici mogu deaktivirati korištenje DART kolačića posjetom pravila o privatnosti Google oglasa i sadržajne mreže
  (Ako želite dodatne informacije o tom postupku te želite saznati što učiniti kako te informacije ne bi bile dostupne takvim tvrtkama, kliknite ovdje: DoubleClick DART kolačić

  Uvjeti korištenja:

  Sadržaj (članci, slike, tekstovi, dokumenti i ostalo) stranice Trgovina Računala zaštićen je autorskim pravima po Zakonu o autorskom pravu i drugim srodnim pravima.

  Bez dozvole autora izričito je zabranjeno: komercijalno korištenje ili objava sadržaja ovog portala na drugim web stranicama, bilo kao cjeline ili samo dijelova, u neizmjenjenom obliku ili djelomično izmijenjenom.
  Za dozvolu reprodukcije, tiska, preradu, stavljanje na raspolaganje javnosti i sva druga korištenja ovih autorskih djela javite se uredništvu, koje će vaš upit proslijediti autoru.

  Bez odobrenja autora dopušteno je sljedeće:
  Pohranjivanje i spremanje autorskog djela na računalo, disk ili drugo sredstvo pohrane podataka radi korištenja za osobne potrebe,
  Citirano navođenje tekstualnih ulomaka i dijelova autorskog djela u blogovima, na forumima i sličnim objavama fizičkih osoba, pod uvjetom da se naznači izvor: www.trgovina-racunala.com i, ako je naveden, autor djela iz kojeg se citira.